Modules

De blauwdruk van jouw droombaan, in geheel eigen tempo

Stap voor stap begeleiding om jouw carrièredoelen te verwezenlijken.

Jouw weg naar werkgeluk met het zilver pakket

In 3 stappen werken we naar de blauwdruk van jouw ideale baan. Je krijgt zicht op wie jij bent, waar je voor staat, je kent je kwaliteiten en kent jouw toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt.

Module 1

Leer jezelf kennen, ontdek je unieke kwaliteiten en ontdek wat jou drijft voor een betekenisvolle loopbaan.

Module 2

Definieer wat werk voor jou betekent en bepaal de voorwaarden voor jouw ideale werkomgeving, zodat je optimaal tot je recht komt.

Module 3

Ontdek proactieve methoden om jouw ideale baan te vinden. Leer de arbeidsmarkt actief benaderen en kansen ontdekken die bij jou passen.

Deze mensen gingen je voor

Ontdek de voordelen van de pakketten

Werkgeluk

Ontdek jouw ware passies en talenten, en vind een baan die echt voldoening geeft.

Zelfvertrouwen

Leer jezelf beter kennen en krijg het vertrouwen om jouw carrièredoelen na te streven.

Balans

Definieer wat voor jou belangrijk is in een werkomgeving en creëer een balans tussen werk en privéleven.

Voldoening

Vind een baan die perfect aansluit bij jouw waarden en ambities, waardoor elke werkdag een bron van voldoening wordt.

Loopbaansucces

Bereik jouw professionele doelen en bouw een succesvolle loopbaan op met onze begeleiding en strategieën.

Veel gestelde vragen

Geen zorgen, je hebt alle tijd. Jouw persoonlijke inlog blijft de komende drie jaar geldig. Ook wanneer er tussentijds nieuwe inhoud in de cursus komt krijg je deze automatisch ter beschikking. Je bent dus de komende drie jaar gegarandeerd van de meest actuele kennis en inzichten op het gebied van werk.

Ja, dat kan. Ik beveel je wel aan om in ieder geval goed naar de gewenste inhoud te kijken. De modules sluiten goed op elkaar aan en je doorloopt alle stappen wanneer je een pakket aanschaft.

Hoeveel tijd je per module kwijt bent is per persoon wisselend. Voor de een zijn de opdrachten en oefeningen eenvoudig en sommige oefeningen zijn wat taaier. Belangrijk is dat jij je in je eigen tempo mag ontwikkelen. Dat is het grote voordeel van dit online programma, je doet het geheel op jouw moment en in je eigen tempo. (Alles en iedereen ontwikkelt zich in eigen ritme, door aan gras te trekken gaat het niet sneller groeien 😉)

Onze afspraken voor de persoonlijke sessies maken we via Whatssapp. Samen kijken we naar een passend moment. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke face to face ontmoeting. Als dat niet lukt of passend is kunnen we elkaar ook digitaal ontmoeten via TEAMS of ZOOM.

Per doorgelopen module ontvang je een bewijs van deelname, hierin staat kort beschreven met welke thema’s je aan de slag bent geweest.

Ja dat kan en komt regelmatig voor. Heel fijn als je werkgever mee wil betalen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Veel werkgevers hebben hier individuele regelingen voor, ik werk hier dan ook graag aan mee. Neem even contact met me op hoe we dit in jouw geval kunnen inrichten. (per whatsapp of mail)

Je kan in termijnen betalen. Vanwege de extra administratieve handelingen is het voordeliger om in één keer te betalen. Wanneer je je bestelling plaatst, kan je tijdnes het bestelproces voor deze optie kiezen.

Je hebt via KLARNA de gelegenheid om achteraf te betalen, echter bij het plaatsen van de opdracht ga je een verbintenis met die organisatie aan. Het is een vorm van koop op afbetaling. Lees dus goed hun algemene voorwaarden, voordat je daarvoor kiest.

Begin vandaag nog jouw reis naar werkgeluk en succes met het Zilver Pakket!

Module 1

In de eerste module onderzoeken we wat je allemaal al in huis hebt.

Module 2

In de tweede module gaan we aan de slag met het thema werk.

Module 3

In de derde module stellen we een gepersonaliseerd plan op

Zilver

Goud

(meest gekozen)

Diamant