Snel

Gids

Wil jij meer werkplezier?

Download dan hier gratis jouw snelgids loopbaan APK

Dit zeggen anderen

Deze mensen vonden ook hun werkgeluk terug

“Het was zeer verhelderend en stimulerend en heeft mij doen besluiten een switch te maken”

Tony Suijkerbuijk

“Joep heeft mij ongelooflijk goed geholpen om mijn kracht en passie te vinden”

Sandra Roef

“Joep wist mij goed te doorgronden en heeft goede zaadjes in mijn hoofd geplant”

Dennis Rekers

“Ik heb veel nieuwe en nuttige inzichten opgedaan”

Margreet van de Burgt

Ik ben Joep Lochtenberg

meer dan tien jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen met een loopbaanvraag

Als Register Loopbaanprofessional heb ik meer dan tien jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen met een loopbaanvraag. Ik begeleidde 250 + hoger opgeleide en leidinggevenden naar een leven vanuit hun kracht en het hervinden van werk met voldoening en passie. Deze ervaring heb ik gebundeld in een effectief online stap voor stap systeem welke ik combineer met 1 op 1 coaching van mensen die zich professioneel verder willen ontwikkelen en tot hun recht willen komen op hun werkplek. Mensen die willen leven vanuit hun kracht en werken met passie.

Joep Lochtenberg

5 ingredi├źnten voor het verhogen van jouw werkplezier.

Download dan hier gratis jouw snelgids loopbaan APK