Modules

De blauwdruk van jouw droombaan, in geheel eigen tempo

Stapsgewijze begeleiding om jouw carrièredoelen te bereiken, inclusief drie persoonlijke gesprekken voor een op maat gemaakte aanpak.

Module 1

Wat is mijn vetrekpunt

Jouw vertrekpunt: Over jou! In de eerste module onderzoeken we wat je allemaal al in huis hebt. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Naast het online gedeelte treffen we elkaar tijdens een persoonlijk gesprek waarin we deze thema’s afsluiten met het vaststellen van jouw unieke persoonsprofiel. Wanneer je een scherp beeld hebt op wie je bent, wat je wil en wat je kan is het veel eenvoudiger om vanuit jezelf de volgende stap te zetten. In mijn praktijk kom ik deze vragen vaak tegen.

Mensen voelen zich dan niet zeker genoeg, gaan steeds meer aan zichzelf twijfelen en zetten dan geen stappen meer. Tijdens de eerste module van het programma de Routemap van jouw droombaan neem ik je stap voor stap mee door de krochten én krachten van je eigenste zelf. Je leert jezelf stukken beter kennen, voelt en ervaart weer wat voor jou er écht toe doet en aan het eind van deze module weet je weer hoe het is om je eigen kracht en energie te voelen!

Einde module 1

Module 2

Wat is mijn vetrekpunt

Welke rol heeft werk in jouw leven: Over Werk! In de tweede module gaan we aan de slag met het thema werk. Wat betekent werk voor jou? Aan welke voorwaarden moet de ideale werkomgeving absoluut voldoen zodat jij tot je recht kan komen? De tweede module ronden we af met een persoonlijk gesprek waarin we jouw zoekprofiel vaststellen. Werk betekent voor iedereen iets anders. Voor de een is het een noodzakelijkheid en voor de ander is het z’n lust en z’n leven. Samen gaan we op zoek naar wat werk voor jou betekent. Aan welke voorwaarden moet een werkomgeving nu voor jou voldoen? Wat heb jij nodig in je werk om te kunnen floreren? Zijn er wellicht nog verrassende andere richtingen de bedenken die je niet meer voor mogelijk hield? Door samen jouw persoonlijke zoekprofiel in een persoonlijk gesprek vast te stellen kan je gericht de arbeidsmarkt gaan benaderen.

Einde module 2

Module 3

Aanpak van De arbeidsmarkt.

In de derde module gaan we aan de slag met jouw succesvolle arbeidsmarktbenadering. We maken een persoonlijk plan van aanpak waarmee je op gestructureerde wijze zelfstandig de arbeidsmarkt gaat bewerken. Alle effecttieve manieren van arbeidsmarktbenadering komen aan bod. Met het afrondende persoonlijk succesgesprek ronden we module 3 af. Aansluitend heb je als bonus drie maanden lang toegang tot het meest geavanceerde online jobsearch programma Jobport.
De arbeidsmarkt is doorlopend in beweging en vraagt nu een andere benadering dan vijf jaar geleden. Niemand is zijn leven lang professioneel sollicitant. (En als je dat wel bent, dan ben je er erg slecht in��) In module 3 gaan we actief aan de slag met een strak arbeidsmarktplan die aansluit bij jou persoonlijke situatie. In dit plan benaderen we potentiële werkplekken op een gestructureerde wijze zodat er geen kansen op de arbeidsmarkt blijven liggen. Na afronding van deze module ken je alle ins en outs van de arbeidsmarkt en weet deze op een succesvolle wijze te benaderen. Jouw droombaan is in het vizier! Na het afrondend succesgesprek ga je zelfstandig verder met je arbeidsmarktbenadering of wellicht heb je je nieuwe energie gevende dagbesteding (mijn definitie voor een baan cq. Werk) als gevonden.

Einde module 3

Onze pakketten

Zilver

1185
750
/eenmalig
 • Module 1
 • Module 2
 • Module 3
 • 3 individuele gesprekken
 • Werk-energie analyse

Goud

1710
995
/eenmalig
 • Module 1
 • Module 2
 • Module 3
 • 3 individuele gesprekken
 • Werk-energie-analyse
Meest gekozen

Diamant

2305
1495
/eenmalig
 • Module 1
 • Module 2
 • Module 3
 • Werk-energie analyse
 • 3 individuele gesprekken

Module 1

In de eerste module onderzoeken we wat je allemaal al in huis hebt.

Module 2

In de tweede module gaan we aan de slag met het thema werk.

Module 3

In de derde module stellen we een gepersonaliseerd plan op

Zilver

Goud

(meest gekozen)

Diamant