Snelgids: Jouw loopbaan APK

Snel

Gids

Het complete
stap voor stap systeem
naar de blauwdruk
van jouw droombaan!

Snelgids: jouw loopbaan APK

Het complete
stap voor stap systeem
naar de blauwdruk
van jouw droombaan!


DOWNLOAD GRATIS

Blauwdruk van jouw droombaan

Hét complete stap voor stap systeem naar de blauwdruk van jouw droombaan.

  • Doorloop de ABCDE methode voor jouw persoonlijke loopbaan APK en weet welke eerste stappen naar jouw droombaan kan zetten.
  • Direct inzicht in waar voor jou de schoen knelt in je huidige werkomgeving.
  • Direct handvatten om zelfstandig keuzes te maken
  • De cruciale stap die iedereen vergeet (en de absolute basis is voor jouw werkplezier)


DOWNLOAD HIER DE SNELGIDS


Ik ben Joep Lochtenberg

Hét complete stap voor stap systeem naar de blauwdruk van jouw droombaan.

Ik ben Joep Lochtenberg, getrouwd, vader van drie jongeren, watersporter en ik hou van mijn werk. Als Register Loopbaanprofessional heb ik meer dan tien jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen met een loopbaanvraag. Ik begeleidde 250 + hoger opgeleide en leidinggevenden naar een leven vanuit hun kracht en hervinden van werk met voldoening en passie. Deze ervaring heb ik gebundeld in een effectief online stap voor stap systeem welke ik combineer met 1 op 1 coaching van mensen die zich professioneel verder willen ontwikkelen en tot hun recht willen komen op hun werkplek. Mensen die willen leven vanuit hun kracht en werken met passie

Dit zeggen andere

“Joep wist mij goed te doorgronden en heeft goede zaadjes in mijn hoofd geplant”
Dennis Rekers
“Joep
heeft
mij
ongelooflijk
goed
geholpen
om
mijn
kracht
en
passie
te
vinden”
Sandra Roef
“Elke sessie leverde energie op!”
Fokko Kroessen
“Het
was
zeer
verhelderend
en
stimulerend
en
heeft
mij
doen
besluiten
een
switch
te
maken”
Tony Suijkerbuijk
“Ik
heb
veel
nieuwe
en
nuttige
inzichten
opgedaan”
Margreet van de Burgt

DOWNLOAD GRATIS